caravan- en camperherstel

Schade aan uw caravan of camper?
 

Het is u waarschijnlijk ook wel eens overkomen: een paaltje of laaghangende tak over het hoofd gezien die vervolgens een deuk of kras in uw caravan heeft veroorzaakt. Of misschien had u meer pech en is de opgelopen schade veel groter. Het kan ons allemaal gebeuren. Het rijden met een caravan is voor de meeste immers geen dagelijkse bezigheid.

Schade repareren aan een caravan of camper is echt vakmanschap. De hoogwaardige materialen, zoals de dunne aluminium- en kunststofdelen waaruit een caravan of een camper bestaat, vereist een specialist als het gaat om professioneel herstel. Speciale trainingen en speciaal gereedschap is daarvoor nodig. Onze medewerkers zijn hier speciaal voor opgeleid en wij hebben het juiste gereedschap in huis. Bovendien maken wij gebruik van een revolutionaire herstelmethode. Het vernieuwen van een buitenwand is namelijk zeer kostbaar. Daarom is er een methode ontwikkeld om kleinere schades te repareren, zonder dat deel te moeten vervangen. Scheuren, gaatjes en deukjes worden bewerkt met behulp van een speciale mal die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk waar het beschadigde deel zich bevindt. Zodra de originele structuur weer is aangebracht, kan de mal plaatselijk gespoten worden. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Zo ziet u maar dat wij altijd denken in klantgerichte oplossingen.
Via deze link kunt u een filmpje bekijken over het herstel met behulp van een mal.

Wij maken uw caravan of camper weer als nieuw en regelen alles met uw verzekeraar. U ontvangt 4 jaar schriftelijke garantie en wij hebben een gratis haal- en brengservice. Dus ook voor schade aan uw caravan of camper bent u bij ons aan het juiste adres!