Autoschade Nistelrode en kwaliteit

Kwaliteit gegarandeerd!
 

Wij hebben dagelijks te maken met autoschade. Uw ervaringen en verhalen zijn voor ons de drijfveer voor een optimale dienstverlening. Wij denken continu na over wat nu eigenlijk kwaliteit is en hoe wij deze middels onze dienstverlening kunnen garanderen. Kwaliteit is voor ons én onze klanten de onbetwiste nummer 1! Daarom hanteren we alweer enkele jaren een kwaliteitssysteem op maat, KZS. KZS staat voor Kwaliteitszorg voor de Schadeherstelbranche.

Receptie Autoschade Nistelrode

Daarnaast hebben wij een team van goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Regelmatig volgen onze medewerkers cursussen om bij te blijven in het vak en om nieuwe dingen te leren. Óók onze leveranciers komen bij ons om onze medewerkers de laatste kneepjes van het vak te leren. Immers, de techniek staat niet stil. Bovendien werken we met moderne apparatuur die ons in staat stelt om continu goed en vakkundig werk te leveren. Alles conform fabrieksspecificaties en voorschriften van onze leveranciers.FOCWA, uw bewijs voor garantie!
 

   Als FOCWA Eurogarantbedrijf geven wij maar liefst vier jaar garantie - zwart-op-wit - met behulp van het FOCWA Garantiebewijs, en wel op alle gerepareerde carrosseriedelen. Ook als de fabrieksgarantie op de carrosserie (gerekend vanaf de datum van het schadeherstel) nog geldig is voor meer dan twee jaar, dan wordt die fabrieksgarantie - mocht men die verliezen of dreigen te verliezen - voor de herstelde delen integraal overgenomen. In feite komt het erop neer dat u op de gerepareerde carrosseriedelen altijd minimaal vier jaar garantie krijgt.