Service

Service, die u van ons mag verwachten!
 

Wanneer u op het afgesproken tijdstip uw auto komt ophalen staat deze er bij als nieuw: de auto is door ons helemaal gecontroleerd en schoongemaakt, van binnen en van buiten. Wij lopen altijd even met u mee wanneer u uw auto komt halen en geven u graag uitleg over hetgeen er aan uw auto gerepareerd is. Of liever gezegd, onzichtbaar gerepareerd is. Vanzelfsprekend verzorgen wij de financiële afwikkeling voor u met de verzekeraar op basis van de werkelijke kosten zoals die zijn aangegeven in het schaderapport.

Uiteraard ontvangt u op alle door ons verrichte schadeherstelwerkzaamheden vier jaar schriftelijke FOCWA garantie en tevens nemen we de garantie conform de fabrikant over. Ook voor het uitvoeren van alternatieve reparatietechnieken kunt u een beroep op ons doen. Wij zijn gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten, bumperreparatie, kunststofreparatie en re-styling.


Onze service in een notendop
  • Dag en nacht bereikbaar
  • Haal- en brengservice
  • Afhandeling met verzekeraar
  • Uw auto gecontroleerd, schoon en weer als nieuw… van binnen en van buiten
  • Vier jaar schriftelijke FOCWA garantie
  • Alternatieve reparatietechnieken

Autoschade Nistelrode zet de nieuwe standaard voor kwaliteit en service. Wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Voor vragen of afspraken buiten onze openingstijden kunt u contact met ons opnemen.

Autoschade Nistelrode
De Oude Ros 20
Industrieterrein Kleinwijk
5388 PM NISTELRODE
Tel.: 0412 - 612 870
Fax: 0412 - 613 454
Email: info@autoschadenistelrode.nl